Sorptionsavfuktare mot mögel

Mögel kan snabbt bli ett problem i fuktiga utrymmen som krypgrunder och källare. För att förebygga och bekämpa mögel är en sorptionsavfuktare en pålitlig lösning. Den arbetar genom att ta bort överflödig fukt från luften, vilket gör det svårt för mögel att växa.

Så fungerar en sorptionsavfuktare

En sorptionsavfuktare fungerar genom att suga in fuktig luft, som sedan passerar genom en sorptionsrotor. Denna rotor absorberar fukten, vilken därefter avlägsnas genom uppvärmd luft och leds ut ur byggnaden. Den torra luften återcirkuleras tillbaka, vilket effektivt sänker luftfuktigheten och förhindrar mögeltillväxt.

Ozoneir Guard sorptionsavfuktare

Ozoneair Guard är en avancerad sorptionsavfuktare som inte bara avfuktar, utan även renar luften i din krypgrund. Med hjälp av den banbrytande OxyPlasma®-teknologin, eliminerar Ozoneair Guard effektivt lukter, mögelsporer och kemiska emissioner, vilket förbättrar inomhusluften avsevärt.

Huvudfunktioner

  • Effektiv Fuktkontroll: Klarar av att avlägsna upp till 20 liter fukt per dag, vilket gör den idealisk för krypgrunder och andra fuktiga utrymmen.
  • Avancerad Luftrening: OxyPlasma®-teknologin bryter ner skadliga partiklar och eliminerar obehagliga lukter, vilket förbättrar luftkvaliteten.
  • AI-optimerad Drift: Genom att kontinuerligt samla in data om luftfuktighet och temperatur, justerar enheten automatiskt sina avfuktningscykler och fläkthastigheter. Detta minskar energiförbrukningen med upp till 40%.

Fördelar med Ozoneair Guard

  • Minskad Energikostnad: Tack vare AI-optimerad drift använder Ozoneair Guard endast den mängd energi som behövs för att upprätthålla optimala förhållanden.
  • Långvarigt Skydd: Förhindrar mögeltillväxt och strukturella skador, vilket skyddar ditt hem på lång sikt.
  • Användarvänlig: Med en intuitiv styrpanel och inkluderat installationskit, är installationen enkel och snabb.

Idealisk för kalla utrymmen

Ozoneair Guard är designad för att fungera effektivt även vid låga temperaturer, vilket gör den perfekt för användning i krypgrunder och andra kalla utrymmen. Dess robusta konstruktion och avancerade teknologi säkerställer att ditt hem förblir torrt och hälsosamt året runt.

 

sorptionsavfuktare krypgrund

Ozoneair ozongenerator

Ozoneair erbjuder ozongeneratorer som är kända för sin effektivitet och användarvänlighet. Dessa ozongeneratorer är designade för att snabbt och säkert eliminera oönskade lukter och mögel.

För mer information om Ozoneairs ozongeneratorer och för att läsa detaljerade specifikationer, besök deras officiella hemsida.