Ozoneair Plus

ozone-generator-plus

Ozoneair PLUS är ett kraftfullt ozonaggregat, så att du kan göra rent på kortare tid. Använd den i krypgrunden, vinden, lägenheten, eller mindre utrymmen som båten, bilen eller enstaka rum.

Utbytbara plattor så att du kan förlänga livslängden bortom 1000 behandlingar.

Beskrivning

Ozongenerator PLUS klarar av att behandla ytor på upp till 60 m2. Luktobrttagaren kan även med fördel användas i mindre rum och fordon där den fungerar snabbare och effektivare än GO.

Denna modell från Ozoneair är påfyllningsbar tack vare ett unikt system där plattorna som genererar ozon enkelt kan tas ut, bytas eller rengöras utan att ens lossa en enda skruv. Mycket användbart om ozongeneratorn används ofta.

Oscillerande intervaller: Effekten varierar med tiden på ett unikt sätt som gör att mer djupt sittande lukter permanent kan tas bort. Detta gör dessutom att den inte orsakar skador på gummi, plaster och elektronik till skillnad från konventionella ozonprodukter.

Automatisk optimering: Ozonaggregatet väljer själv den mest optimala tiden och mängden ozon för behandlingen där den används. Du slipper gissa!

Tekniska specifikationer:
Modell: Ozoneair PLUS
Kapacitet: upp till 60 m2
Inspänning: 220-240 V
Frekvens: 50 Hz-60 Hz
Effekt: 55 W
Storlek: 29,0 x 28,0 x 17,0 cm
Vikt: 4,5 kg

Köp Ozongenerator från Ozoneair

Ta bort dåliga lukter ur alla typer av utrymmen med en av våra effektiva modeller. Hitta den som passar just dina behov.