Ozoneair - Bluff eller Äkta Varan?

Är Ozoneair en bluff?

Vi reder ut missförstånden mellan Purify och Clean. 

I en värld där inomhusluften ofta är förorenad med allt från allergener till dåliga lukter har Ozoneair framträtt som en ledare inom luftrenande teknologi. Men nätet surrar ibland av frågor och tvivel, särskilt kring användningen av ordet ”bluff” i samband med luftrenare. Låt oss nu gå djupare in i hur Ozoneairs produkter Purify och Clean fungerar.

Ozoneair bluff farligt

Ozoneair Purify: För en renare och fräschare inomhusmiljö!

Purify använder avancerad OxyPlasma®-teknik för att effektivt neutralisera luftburna partiklar, även de som är mindre än vad ett traditionellt filter kan hantera. Denna teknik neutraliserar inte bara föroreningar utan renar också luften aktivt, vilket hindrar smutspartiklar från att spridas i ditt hem. Under tiden luftrenaren jobbar kan du vistas i utrymmet, och ja, den neutraliserar även dålig lukt. 

I oberoede tester har Purify testats mot influensavirus, magsjuka, matförgiftning svartmögel, emissioner från byggmaterial, målarfärg, möbler, E.Coli tarmbakterie, TVOC, formaledhyde, escherichia coli 8099, H1N1 Influenza A virus, staphylococcus, albus, escherichia coli 8099, staphylococcus aureus, aspergillus niger och Bet v1 Betula pendula allergen 1 (white birch). 

Purify har korats till Sveriges bästa luftrenare 2023 i oberoende tester, vilket bekräftar dess höga standard och pålitlighet. 

Ozoneair Clean: Bekämpar dålig lukt effektivt 

Clean är skapad för att bekämpa de mest envisa föroreningarna i luften. Genom sin IonFusion®-teknik kombinerar den ozon och jonisering för att kraftfullt neutralisera och eliminera dåliga lukter för ett långsiktigt resultat. Denna direkta påverkan på luftkvaliteten gör Clean till en nödvändighet för utrymmen som är utsatta för dessa problem. Kom ihåg att ’försluta’ utrymmet som ska rengöras, stäng fönster och dörrar samt använd tejp för att täta dörrspringor och ventiler. Om ozon läcker ut ur rummet blir behandlingen inte lika effektiv. Vi rekommenderar alltid att lämna rummet och ta ut växter och djur under behandlingen. 

Varför Ozoneair inte är en bluff

Det starkaste argumentet mot bluffanklagelserna är den vetenskapliga dokumentationen och de testerna bakom varje Ozoneair-produkt. Dessutom finns det ett överflöd av positiva recensioner från nöjda kunder. Dessa recensioner, tillsammans med den vetenskapliga dokumentationen, skapar ett starkt argument mot bluffanklagelserna. 

Både Purify och Clean erbjuder tydliga fördelar för specifika behov: 

Purify förbättrar kontinuerligt luftkvaliteten genom att förstöra föroreningar på mikronivå.  

Clean erbjuder en snabb och effektiv lösning mot dålig lukt, vilket gör den idealisk för akuta problem. 

Missuppfattning 1: Ozonegeneratorer är skadliga och ineffektiva. 

En stor del av kritiken kring ozonteknologi och påståenden om att Ozoneair skulle vara en bluff kommer ofta från missförstånd eller felaktig användning av teknologin. Ozon är en stark oxidant, vilket gör den effektiv för att eliminera lukter. Men den måste hanteras korrekt för att vara säker för människor och djur. Ozoneair tillhandahåller klara instruktioner för säker användning, vilket hjälper till att förhindra eventuella olyckor eller felaktiga användning.

Missuppfattning 2: Produkterna kan helt sterilisera ett rum 

Ozoneairs produkt Purify kan signifikant minska närvaron av bakterier, mögel och virus i luften, medan Clean reducerar oönskade lukter i hemmet. Det är dock viktigt att notera att dessa produkter inte kan uppnå total sterilisering i varje situation. Ozoneair förklarar att ozonbehandling är en del av en större lösning för att hantera luftkvaliteten och inte ett universellt botemedel för alla typer av föroreningar. 

Missuppfattning 3: Ozon kan ersätta alla andra former av rengöring och luftrening

Även om ozon är effektivt för att neutralisera vissa typer av luftföroreningar, är det inte en ersättning för alla andra rengörings- och luftreningsmetoder. Ozoneair rekommenderar att deras ozongeneratorer används som ett komplement till andra rengöringsformer, särskilt i miljöer som kräver sanering av mögel eller eliminering av ihållande lukter. 

Ozoneair bluff farligt

Slutsats: Ett klart fall av ren luft

Ozoneair står för en ny revolutionerade teknik inom luftrening. Med vetenskapligt bevisade metoder och öppen kommunikation med kunder, strävar de efter att ständigt förbättra inomhusmiljön. Genom att välja Ozoneair kan du vara säker på att du inte bara får en produkt, utan en renare inomhusmiljö. 

Innan du drar slutsatsen att en produkt är en ”bluff”, överväg de faktiska fördelarna och den verifierade effektiviteten. Ozoneair’s engagemang för kvalitet och kundtillfredsställelse reflekterar deras mål: att leverera rena och säkra inomhusmiljöer över hela Sverige. 

Köp Ozongenerator från Ozoneair

Ta bort dåliga lukter ur alla typer av utrymmen med en av våra effektiva modeller. Hitta den som passar just dina behov.