Ozoneair Pro

Ozongenerator Pro

Ozoneari PRO är den mest effektiva ozongeneratorn från Ozoneair. Den passar bäst för kommersiell användning och rengöring av stora ytor, som hela hus och lägenheter.

Utbytbara plattor så att du kan förlänga livslängden bortom 1000 behandlingar.

Beskrivning

Luktborttagaren kan behandla ytor upp till 120m2 och behandlar mindre ytor betydligt snabbare än de båda mindre modellerna, tack vare att den är utrustad med hela sex plattor som genererar ozon. Med PRO-modellen kan du behandla hela våningsplan eller hus och kan även användas industriellt då livslängden är oändlig tack vare att plattorna går att byta.

Som med alla ozonaggregat från Ozoneair kommer även denna utrustad med oscillerande intervaller och automatisk optimering.

Oscillerande intervaller: Effekten varierar med tiden på ett unikt sätt som gör att mer djupt sittande lukter permanent kan tas bort. Detta gör dessutom att den inte orsakar skador på gummi, plaster och elektronik till skillnad från konventionella ozonprodukter.

Automatisk optimering: Ozongeneratorn väljer själv den mest optimala tiden för behandlingen där den används. Du slipper gissa!


Tekniska specifikationer
:
Modell: Ozoneari PRO
Kapacitet: upp till 120 m2
Inspänning: 220-240 V
Frekvens: 50 Hz-60 Hz
Effekt: 80 W
Storlek: 290 x 205 x 300 mm
Vikt: 6,30 kg

Köp Ozongenerator från Ozoneair

Ta bort dåliga lukter ur alla typer av utrymmen med en av våra effektiva modeller. Hitta den som passar just dina behov.