Ozoneair Go

ozone-generator-plus

GO är en lite, portabel och lättanvänd ozongenerator. Perfekt för rengöra ett fordon med skador av cigarettrök eller luktborttagning ett litet rum.

Beskrivning

Ozonaggregatet GO är en modell från Ozoneair som är rekommenderad för behandling av ytor upp till 30 m2. Dess kompakta utförande och höga kapacitet gör den enkel att ta med sig överallt. Ozongeneratorn är lätt och portabel och lämplig att använda i utrymmen som är små och trånga, eller som ställer höga krav på bärbarhet. Den passar därmed utmärkt för användning i bilar, båtar, husvagnar och även mindre rum.

Oscillerande intervaller: Effekten varierar med tiden på ett unikt sätt som gör att djupt sittande lukter permanent tas bort. Detta gör dessutom att den inte orsakar skador på gummi, plaster och elektronik till skillnad från konventionella ozonprodukter.

Automatisk optimering: Luktborttagaren väljer själv den mest optimala tiden och mängden ozon för behandlingen där den används. Du slipper gissa!

Teknisk information:
Modell: Ozoneair GO
Kapacitet: upp till 30 m2
Inspänning: 220-240 V
Frekvens: 50 Hz-60 Hz
Effekt: 50 W
Storlek: 25,0 x 24,0 x 15,5 cm
Vikt: 2,9 kg

Köp Ozongenerator från Ozoneair

Ta bort dåliga lukter ur alla typer av utrymmen med en av våra effektiva modeller. Hitta den som passar just dina behov.