Ozongeneratorer.se

Lukter att ta bort med ozon

Ozon är naturens eget kraftfulla luktborttagare

Det är mer än 2000 gånger så kraftfullt som klorin och fungerar mer effektivt än andra rengöringsmedel och gifter som används för att få bort dålig lukt.

Den karaktäristiska friska lukten vid åskväder är resultatet av stora mängder ozon, som frigörs i luften. Ett ozonaggregat använder samma fysiska princip för att attackera och permanent ta bort dålig lukt.

Det är inte bara helt naturligt och miljövänligt, det är också enkelt. Du behöver bara slå på ozongeneratorn. Inga tillsatser krävs. Utrymmet fylls med ozon.

Ozonet bryter ner de olika beståndsdelarna av den dåliga lukten till ofarliga ämnen som skingras i luften. Det enda som finns kvar efteråt är vanlig luft – och en naturligt frisk doft som vid ett åskväder.

smoking

Röklukt försvinner med ozon

Röklukt från rökning eller tobak sätter sig gärna i textilier och i väggar. Ozonets molekyler når in i materialen neutraliserar röklukten fullständigt oavsett om det är i ditt hem, bil eller husvagn.

wall

Unken lukt försvinner med ozon

Den unkna lukten som oftast återfinns i källare, på vindar och i sommarstugor, orsakas av  mikroorganismer, virus och levande sporer i luften. Ozon attackerar dessa direkt och tar därmed bort den unkna lukten permanent.

toilet

Urinlukt försvinner med ozon

Den starka, stickande lukten av kattkiss och urin är inte bara otrevlig, utan dessutom svår att få bort. Om du inte använder ozon som luktborttagare förstås.

dog

Djurlukt försvinner med ozon

Husdjur är trevliga, men deras lukt har en tendens att dröja sig kvar i möbler och mattor. Ozoneair fixar till och med lukten av kattkiss.

fire

Brandlukt försvinner med ozon

Brandrök irriterar både näsa och hals, när den stannar i väggar, möbler och tyg. Ozon bryter ner lukten till ofarliga partiklar.

mold

Mögellukt försvinner med ozon

Mögelsporer är osynliga för det mänskliga ögat, vilket gör mögel svårt att behandla. Ozon neutraliserar lukten på nolltid och oskadliggör mögelsporer.