Ozongenerator test 2022 - Bäst i test

Funderar du på att köpa en ozongenerator och vill veta vilken som har blivit bäst i test? Då har du hittat rätt!

Villanytt har genomfört en jämförelse där den bästa ozongeneratorn utsågs av deras redaktion. De tittade bland annat på luktreducerande effekt, användarvänlighet och risker med användningen. Bäst i test blev Ozoneair som också är den bäst säljande ozongeneratorn med över 40 000 sålda vilket troligtvis säger mycket om hur nöjda andra kunder varit. Att denna ozongenerator dessutom kommer med 5 års garanti och möjlighet att testa riskfritt i 14 dagar är en värdefull trygghet.

 

Ozoneair Clean 30 ozongenerator

Ozongenerator Go

GO är en liten, portabel och lättanvänd ozongenerator. Perfekt för rengöra ett fordon med skador av cigarettrök eller luktborttagning i ett litet rum.

Ozoneair ozongenerator Clean 60

Ozongenerator Plus

PLUS är en kraftfull ozongenerator, så att du kan göra rent på kortare tid. Använd den i enstaka rum, fordon, och andra lite mindre utrymmen.

Ozongenerator Pro

Ozongenerator Pro

PRO är den mest effektiva ozongeneratorn. Den passar bäst för kommersiell användning och rengöring av stora ytor, som hela hus.

bäst i test

Testvinnande ozongenerator

Bäst i test! Denna högkvalitativa, svenska ozongenerator producerar en gas som bryter ner luftföroreningar. Till skillnad från konventionella rengöringsmetoder når den djupt in i inredning, mattor, golv och väggar. Även rökskadade rum luktar fräscht igen. Ozoneair ozongenerator har utsetts till bäst i test.

Luktborttagare som oskadliggör mögel, bakterier och allergener

Du kan sterilisera ett rum helt och hållet med det koncentrerade ozonet som genereras av denna ozongenerator. Bakterier, mögel och allergener överlever inte så höga koncentrationer av ozon. Luktborttagaren fungerar även på mögel som är djupt förankrat i ditt byggmaterial.

Automatisk optimering

En automatiserad funktion som helt eliminerar gissningar. Det gör det enklare att använda ozon än någonsin tidigare. Tryck bara på ”Start” och ozonaggregat kommer automatiskt att beräkna rätt inställningar beroende på utrymmets storlek.

Läs mer:

Hur går en Ozonbehandling till

Vilka lukter kan en ozongenerator ta bort

Säker för plast, gummi och elektronik

Ozoneair använder en unik teknik som arbetar i oscillerande intervaller vilket gör behandling både skonsamt och oerhört effektivt. Det innebär att ozongeneratorn inte skadar något i ditt hem, inklusive gummi, plast och elektronik samtidigt som djupt sittande lukter lättare försvinner.

Använda ozonaggregat

Att använda en ozongenerator är det snabba, effektiva sättet att djuprena varje rum i ditt hem och ta bort dålig lukt permanent.

Om du någonsin haft problem med obehagliga lukter i ditt hem vet du hur svårt det är att bli av med dessa. Tobaksrök, rökskador från bränder och andra långlivade lukter kan hänga kvar i åratal. Ofta är lukten orsakad av förorening i väggar, golv eller inredning – som normal rengöring inte kan komma åt.

Det enda sättet att få bukt med detta problem är med en luktborttagande ozongenerator. Den producerar en gas som sjunker djupt in i inredning och byggmaterial och bryter snabbt illaluktande ämnen. Ditt rum kommer att lukta rent och friskt igen om några timmar – även om stanken varit överväldigande. Ozonaggregatet steriliserar rummet helt, så den dödar också mögel, bakterier och många vanliga allergener.

Luktborttagning med ett ozonaggregat behöver inte vara svårt. Principen är ungefär som för en mikrovågsugn: ställ in och tryck på start. Ozoneair ozongenerator är helt automatiskt vilket eliminerar gissningar helt! Det blir därmed enklare än någonsin att använda ozon. Tryck bara på ”Start”.

Köp Ozongenerator från Ozoneair

Ta bort dåliga lukter ur alla typer av utrymmen med en av våra effektiva modeller. Hitta den som passar just dina behov.