Ozongeneratorer.se

Ozon är naturens eget kraftfulla rengöringsmedel

Det är mer än 2000 gånger så kraftfullt som klorin och fungerar mer effektivt än andra rengöringsmedel och gifter för att få bort dålig lukt.

Den karaktäristiska friska lukten vid åskväder är resultatet av stora mängder ozon, som frigörs i luften. En ozongenerator använder samma fysiska princip för att attackera och permanent ta bort dålig lukt.

Det är inte bara helt naturligt och miljövänligt, det är också enkelt. Du behöver bara slå på ozongeneratorn. Inga tillsatser krävs. Låt den fylla utrymmet med ozon.

Ozonet bryter ner de olika beståndsdelarna av den dåliga lukten till ofarliga ämnen som skingras i luften. Det enda som finns kvar efteråt är vanlig luft – och en naturligt frisk doft som vid ett åskväder.

Röklukt försvinner med ozon

Ta bort cigarettrök med ozon

Röklukt från rökning eller tobak  sätter sig gärna i textilier och på väggar. Ozon når in i minsta molekyl och neutraliserar röklukten fullständigt oavsett om det är i ditt hem, bil eller husvagn.

Unken lukt försvinner med ozon

Ta bort unken lukt med ozon

Den unkna lukten som oftast återfinns i källare, på vindar och i sommarstugor, orsakas av  mikroorganismer, virus och levande sporer i luften. Ozon attackerar dessa direkt och tar därmed bort den unkna lukten permanent.

Urinlukt försvinner med ozon

Ta bort urinlukt med ozon

Den starka, stickande lukten av urin är inte bara otrevlig, utan dessutom svår att få bort. Om du inte använder ozon förstås.

Djurlukt försvinner med ozon

Ta bort djurlukt med ozon

Husdjur är trevliga, men deras lukt har en tendens att dröja sig kvar i möbler och mattor. Ozoneair fixar till och med lukten av katturin.

Brandlukt försvinner med ozon

Ta bort brandlukt med ozon

Brandrök irriterar både näsa och hals, när den stannar i väggar, möbler och tyg. Ozon bryter ner lukten till ofarliga partiklar.

Mögellukt försvinner med ozon

Ta bort mögellukt med ozon

Mögelsporer är osynliga för det mänskliga ögat, vilket gör mögel svårt att behandla. Ozon neutraliserar lukten på nolltid och oskadliggör mögelsporer.