Ozongeneratorer.se

Ozongenerator för att eliminera dålig lukt och mögel

Denna högkvalitativa, svenska ozongenerator producerar en gas som bryter ner luftföroreningar. Till skillnad från konventionella rengöringsmetoder kan den nå djupt in i inredning, mattor, golv och väggar. Även rökskadade rum luktar fräscha igen.

Oskadliggör mögel, bakterier och allergener

Du kan helt sterilisera ett rum med det koncentrerade ozonet som genereras av denna ozongenerator. Bakterier, mögel och allergener kan inte överleva så höga koncentrationer av ozon. Det fungerar även på mögel som är djupt förankrat i ditt byggmaterial.

 Automatisk optimering

En automatiserad funktion som helt eliminerar gissningar. Det gör det enklare att använda ozon än någonsin tidigare. Tryck bara på “Start” och ozongeneratorn kommer automatiskt att beräkna rätt inställningar beroende på utrymmets storlek.

Säker för plast, gummi och elektronik

Ozoneair använder en unik teknik som arbetar i oscillerande intervaller vilket gör behandling både skonsamt och oerhört effektivt. Det innebär att ozongeneratorn inte skadar något i ditt hem, inklusive gummi, plast och elektronik samtidigt som djupt sittande lukter lättare försvinner.

Vill du köpa Ozoneair ozongenerator? Klicka här

Ozoneair Go

Ozongenerator Ozoneair Go


Ozonair Go är den minsta och mest bärbara ozongenerator. Den är idealisk för att rengöra ett fordon med skador av cigarettrök eller sterilisera ett litet rum. Den finns i två effektnivåer, lämplig för rum upp till 10m² eller 30m².

 Ozoneair Plus

Ozongenerator Ozoneair Plus

Ozonair Plus är en kraftfull, men ändå bärbar ozongenerator. Det är perfekt för små rum, båtar och fordon. Den rekommenderad för utrymmen på upp till 60m².

Ozoneair Pro

Ozoneair Pro är den mest kraftfulla, effektiva ozongeneratorn. Det är perfekt att behandla ett helt hem på en gång, eller för ett stort kommersiellt utrymme. Den fungerar i utrymmen på upp till 120m².

100% pengarna tillbaka garanti och 5 års garanti: Vi är övertygade om att du kommer att uppskatta fördelarna med Ozoneair ozongenerator, så vi låter dig prova ozongeneratorn riskfritt. Om du inte är helt nöjd i alla avseenden, returnera helt enkelt ozongeneratorn inom 14 dagar. De stöds också av en 5 års garanti.

Vill du köpa Ozoneair ozongenerator? Klicka här