Ozongeneratorer.se

Använda ozongenerator

En ozongenerator är en snabb, effektiv luktborttagare som djuprengör varje rum i ditt hem och ta bort dålig lukt permanent.

Om du någonsin haft problem med obehagliga lukter i ditt hem vet du hur svårt det är att bli av med dessa. Cigarettrök, rökskador från bränder och andra långlivade lukter kan hänga kvar i åratal. Ofta är lukten orsakad av förorening i väggar, golv eller inredning – något som normal rengöring inte kommer åt.

Det enda sättet att få bukt med detta problem är med ett ozonaggregat. Luktborttagaren producerar en gas som tränger djupt in i inredning och byggmaterial och bryter snabbt ner illaluktande ämnen. Ditt rum kommer lukta rent och friskt igen om några timmar – även om stanken var överväldigande. Ozongeneratorn steriliserar rummet helt, så den dödar också mögel, bakterier och många vanliga allergener.

Att använda ett ozonaggregat som luktborttagare behöver inte vara svårt. Principen är ungefär som för en mikrovågsugn: ställ in och tryck på start. Ozoneair ozongenerator är helt automatiskt vilket eliminerar gissningar helt! Det blir därmed enklare än någonsin att använda ozon. Tryck bara på ”Start”.

  1. Välj antal kvadratmeter yta som ska rengöras
  2. Nu ser du hur lång tid rengöringen tar
  3. Tryck på start

Vad kan en ozongenerator användas till?

ozongenerator hem

Hem och sommarstugor

Lukter kan dölja sig lite varstans: i tyg, möbler och väggar som är svåra att rengöra. En ozongenerator kommer åt överallt.

ozongenerator vind

Vindar

På vinden kan det vara svårt att komma åt överallt när (om) du städar. Resultatet blir ofta en unken lukt som ett ozonaggregat fixar.

Ozongenerator garage källare

Garage/källare

Från källaren eller grundens fuktiga och lite unkna lukt, till garagets mix av olja och kemikalier. En ozongenerator tar bort allt.

ozongenerator badrum

Badrum

I våtutrymmen är det vanligt med mögel. En luktborttagande ozongenerator attackerar mikroorganismer, neutraliserar och hindrar dem från att sprida sig.

Ozongenerator kök

Kök

Matos? Kokt kål? Bränd mat? Inga problem. Ozonaggregatet gör snabbt köket till en odörfri zon.

Ozongenerator krypgrund

Mögellukt försvinner med ozon

Krypgrunder lider ofta av luktproblem på grund av bristfällig ventilation och rengöring. Lösningen: Ozongenerator.