Ozongeneratorer.se

 Att använda en ozongenerator är det snabba, effektiva sättet att djuprena varje rum i ditt hem och ta bort dålig lukt permanent.

Om du någonsin haft problem med obehagliga lukter i ditt hem vet du hur svårt det är att bli av med dessa. Cigarettlukt, rökskador från bränder och andra långlivade lukter kan hänga kvar i åratal. Ofta är lukten orsakad av förorening i väggar, golv eller inredning – som normal rengöring inte kan komma åt.

Det enda sättet att få bukt med detta problem är med en ozongenerator. Den producerar en gas som sjunker djupt in i inredning och byggmaterial och bryter snabbt illaluktande ämnen. Ditt rum kommer att lukta rent och friskt igen om några timmar – även om stanken var överväldigande. Ozongeneratorn steriliserar rummet helt, så den dödar också mögel, bakterier och många vanliga allergener.

Använda ozongenerator

Att använda en ozongenerator behöver inte vara svårt. Principen är ungefär som för en mikrovågsugn: ställ in och tryck på start. Ozoneair ozongenerator är helt automatiskt vilket eliminerar gissningar helt! Det blir därmed enklare än någonsin att använda ozon. Tryck bara på “Start”.

  1. Välj antal kvadratmeter yta som ska rengöras
  2. Nu ser du hur lång tid rengöringen tar
  3. Tryck på start

Vill du veta mer om Ozoneair? Klicka här

Vad kan en ozongenerator användas till?

ozongenerator hem

Hem och sommarstugor: Lukter kan dölja sig lite varstans: i tyg, möbler och på väggar som är svåra att rengöra. En ozongenerator kommer åt överallt

ozongenerator vind

Vindar: På vinden kan det vara svårt att komma åt överallt när (om) du städar. Resultatet blir ofta en unken lukt som ozongeneratorer fixar.

Ozongenerator garage källare

Garage/källare: Från källarutrymmets fuktiga och lite unkna lukt, till garagets mix av olja och kemikalier. En ozongenerator tar bort allt.

ozongenerator badrum

Badrum: våtutrymmen är det vanligt med mögel. En ozongenerator attackerar mikroorganismer, neutraliserar och hindrar dem från att sprida sig.

Ozongenerator kök

Kök: Matos? Kokt kål? Bränd mat? Inga problem. Ozongeneratorer gör snabbt köket till en odörfri zon.

Ozongenerator krypgrund

Krypgrund: Krypgrunder lider ofta av luktproblem på grund av bristfällig ventilation och rengöring. Lösningen: Ozongenerator.

 

Vill du veta mer om Ozoneair? Klicka här