Ozongenerator Go

Betygsatt 4.78 av 5 baserat på 23 kundrecensioner
(23 kundrecensioner)

2,990.00 kr

GO är en lite, portabel och lättanvänd ozongenerator. Perfekt för rengöra ett fordon med skador av cigarettrök eller luktborttagning ett litet rum.

Beskrivning

Ozongenerator GO är en modell från Ozoneair som är rekommenderad för behandling av ytor på 10 respektive 30 m2. Dess kompakta utförande och höga kapacitet gör den enkel att ta med sig överallt. Ozongeneratorn är därför lämplig för användning i bilar, båtar, husvagnar och även mindre rum.


 

Funktioner

 • Oscillerande intervaller: Effekten varierar med tiden på ett unikt sätt som gör att mer djupt sittande lukter permanent kan tas bort. Detta gör dessutom att den inte orsakar skador på gummi, plaster och elektronik till skillnad från konventionella ozonprodukter.
 • Automatisk optimering: Ozongeneratorn väljer själv den mest optimala tiden och mängden ozon för behandlingen där den används. Du slipper gissa!

 

Teknisk information

 • Modell Go
 • Kapacitet 10, 30 m2
 • Ozon 2,500 mg/h
 • Inspänning 220-240 V
 • Frekvens 50 Hz-60 Hz
 • Effekt 50 W
 • Storlek 25,0 x 24,0 x 15,5 cm
 • Vikt 2,9 kg

 

23 recensioner av Ozongenerator Go

 1. Betygsatt 5 av 5

  Erik p

  Jag har provat ett antal ozongeneratorer under årens lopp. Ozonair är definitivt den bästa och helt ok pris. Så fort den startar känns en överväldigad lukt av ozon. De jag haft tidigare gav bara en svag knappt märkbar lukt fast de skulle vara kraftfullare???

 2. Betygsatt 4 av 5

  Lotta

  Den var enkelt att få igång även för mig som inte alls är teknisk ? Vrid ratten till rummets storlek och vänta tiden som visas på skärmen, enkelt! Tog bort en ”gammal” lukt som funnits i mitt hus.

 3. Betygsatt 5 av 5

  Tommy Persson

  Vi har alltid haft en slags källar och mögellukt i vår stuga.. Kläder man har haft på sig har luktat långt efter och inte gått att använda. Vi har testat en rad alternativ. Allt från renodlad utsugning till vädring. Det funkar på kort sikt, men sedan kommer lukten tillbaka

  Jag kan utan tvekan säga att det här är det bästa jag någonsin köpt. Jag hade den i huset ett dygn och under huset ett dygn till. Sedan var all lukt helt borta

  Det gjorde mig lite förvånad, men det var ju bara bra för mig. Eftersom jag nu äger den har jag ju kunnat använda den vid senare tillfällen. Senast placerade jag den i en friggebod där en katt hade kissat. Lukten försvann direkt!

 4. Betygsatt 5 av 5

  Utmärkt maskin

  Produkten är utmärkt. Den uppfyller vad som utlovas utan några som helst problem.

 5. Betygsatt 5 av 5

  Isak02

  Så nöjd! Mitt bästa köp under året. Mycket användbart i min sommarstugor där jag använder det en gång om året för att hålla luften frisk.

 6. Betygsatt 5 av 5

  jhonnny

  Mycket bra produkt, stabil funktion i alla avseenden. Vi har använt det för 500 + behandlingar så här långt och det presterar som det gjorde när det var helt nytt.Går effekten ner efter 1000 behandlingar eller slutar den att fungera helt?

 7. Betygsatt 4 av 5

  Håkan Nilsson

  Saneringsfirman kostade 20 000 kronor, det tyckte jag var alldeles för dyrt så jag köpte OzoneAir för drygt 6000 istället. Allt jag behövde göra var att sätta i kontakten, det var nästan löjligt enkelt.

 8. Betygsatt 3 av 5

  A_L

  Lukten blev svagare men försvann inte helt. Jag är dock tacksam för ångerrätten som ni erbjuder så att jag kunde skicka tillbaka den. Ni skötte det på ett fördömligt sätt.

 9. Betygsatt 5 av 5

  Camman

  Denna produkt är ett litet underverk. Du kan ställa in den utan problem, bara genom att vrida vredet för att matcha storleken på rummet. Skulle jag önska någon förbättring, kan det vara lite större skärm så att du kan se behandlingstiden tydligare. Väldigt glad! Gör jobbet som lovat.

 10. Betygsatt 5 av 5

  Nyberg

  Jag var osäker innan jag köpte maskinen, men faktiskt är det ett av mina bästa köp i år. Det har luktat jord i mitt hus och lukten satte sig i våra kläder, soffor, överallt. Allt som luktade försvann verkligen. Fem stjärnor.

 11. Betygsatt 5 av 5

  Super produkt!

  Faktiskt myket imponerad av produkten. Den bokstavligt åt upp röklukten i lägenheten som jag rökt i under flera år. När jag kom efter att ha använt den så fanns ingen lukt kvar och det luktade friskt nästan som när det är nystädat.

 12. Betygsatt 5 av 5

  Eva

  Jag blev så himla förvånad. Alla lukt var borta efter en dag. Sedan var Anticimex här och kollade och de hade inga anmärkningar.

 13. Betygsatt 5 av 5

  Riktigt bra

  Trodde aldrig att jag skulle bli av med mögellukten i källaren! Vi hade försökt med allt annat.

 14. Betygsatt 4 av 5

  Carl

  Den är så enkel att använda att den. Det enda jag behövde göra var att sätta i kontakten. Det är kommer jag rekommendera till alla mina vänner.

 15. Betygsatt 5 av 5

  Fredde L

  Funkar ju super! Lät nästa för bra för att vara sant men jag kan säga att det till min förvåning fungerar till 100%. Jag har haft den i bilen, sommarstugan, huset och det har gått lika bra varje gång.

 16. Betygsatt 5 av 5

  Ozoneair go

  Hade tittat på mängder med olika lösningar innan jag blev rekommenderad att prova Ozoneair. Köpte en Go-modell för 15 kvm som används då och då i källaren. Ett par timmar fräschar upp ordentligt och den tråkiga “källarlukten” är som bortblåst i ett antal månader.

 17. Betygsatt 5 av 5

  Nöjd kund

  Vi köpte vår Ozoneair Pro. Vi är glatt överraskade av hur effektivt och enkelt det var att använda produkten. Ett väldigt lyckat köp. Också med hjälp av mycket kunnig och trevlig personal.

 18. Betygsatt 5 av 5

  Thomas

  Värd varje krona. Det lät nästan för bra för att vara sant men bestämde mig för att testa efter att jag läst alla positiva omdömen. Produkten kom hem två dagar efter beställning och kom med bra och tydliga instruktioner. Allt såg mycket proffsigt ut och väl paketerat. Huset som vi köpte hade en konstig lukt som vi kände först efter några veckor. Idag sitter jag dock i ett helt luktfritt hem och är 100% nöljd./Thomas

 19. Betygsatt 5 av 5

  mkt nöjda

  Det vi hittills använt produkten till är vi mycket nöjda med. Har ännu inte hunnit testa den i sommarstugan som vi egentligen köpte den för, men vi är toppen nöjda efter att vi använt den för att få bort mögellukt i vår husvagn.

 20. Betygsatt 5 av 5

  Ozoneair

  Köpte Plus 45 för en månad sen och den fungerar mycket bra vi är nöjda. Vi använde den för att ta bort någon typ av kemisk lukt från ett gammalt pannrum i källaren. Någon vecka innan kom ett saneringsföretag och de sa att det var omöjligt att ta bort lukten utan att fräsa upp golvet. Vi chansen på att denna skulle funka vilket den gjotde. TUMMEN UPP

 21. Betygsatt 5 av 5

  Sanna

  Inhandlade denna från ozoneair direkt för två veckor sedan och kan vara säker redan nu att det var ett otroligt bra köp eftersom lukten i vårt hem försvann och verkar inte komma tillbaka. Vill man få bort lukt hemma – köp!!!

 22. Betygsatt 5 av 5

  Bra köp

  Ett bra köp om man söker högsta kvalitet på både produkt och prestanda. Bra funktion. Helnöjd med denna maskin då den är så enkel att använda. Används i våra hyreslägenheter innan nya hyresgäster flyttar in och det blir en trevlig och fräsch känsla efter att den använts.

 23. Betygsatt 5 av 5

  Kund

  Klrde maskinen i två timmar i vår husbil som luktade starkt av plast och kemikalier. Efter det ingen lukt över huvudtaget. Toppklass produkt!

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…