Ozongeneratorer.se

Ozongeneratorer

Ozongenerator Go

Ozonegenerator Go

GO är en lite, portabel och lättanvänd ozongenerator. Perfekt för rengöra ett fordon med skador av cigarettrök eller luktborttagning ett litet rum.

Ozongenerator Plus

Ozonegenerator Plus

PLUS är en kraftfull ozongenerator, så att du kan göra rent på kortare tid. Använd den i enstaka rum, fordon, och andra lite mindre utrymmen.

Ozongenerator Pro

Ozonegenerator Pro

PRO är den mest effektiva ozongeneratorn. Den passar bäst för kommersiell användning och rengöring av stora ytor, som hela hus.

Ozongenerator för att eliminera dålig lukt och mögel

Denna högkvalitativa, svenska ozongenerator producerar en gas som bryter ner luftföroreningar. Till skillnad från konventionella rengöringsmetoder kan den nå djupt in i inredning, mattor, golv och väggar. Även rökskadade rum luktar fräscha igen.

Oskadliggör mögel, bakterier och allergener

Du kan helt sterilisera ett rum med det koncentrerade ozonet som genereras av denna ozongenerator. Bakterier, mögel och allergener kan inte överleva så höga koncentrationer av ozon. Det fungerar även på mögel som är djupt förankrat i ditt byggmaterial.

Automatisk optimering

En automatiserad funktion som helt eliminerar gissningar. Det gör det enklare att använda ozon än någonsin tidigare. Tryck bara på ”Start” och ozongeneratorn kommer automatiskt att beräkna rätt inställningar beroende på utrymmets storlek.

Säker för plast, gummi och elektronik

Ozoneair använder en unik teknik som arbetar i oscillerande intervaller vilket gör behandling både skonsamt och oerhört effektivt. Det innebär att ozongeneratorn inte skadar något i ditt hem, inklusive gummi, plast och elektronik samtidigt som djupt sittande lukter lättare försvinner.

Köp Ozongenerator från Ozoneair

Ta bort dåliga lukter ur alla typer av utrymmen med en av våra effektiva modeller. Hitta den som passar just dina behov.